Dichterbij ook partner van Afslag10

Tijdens de zomermaanden gaat het binden van nieuwe partners aan Afslag10 'gewoon' door. We zijn bijzonder verheugd om te kunnen melden dat we een partner aan ons netwerk kunnen toevoegen die zich zorg draagt voor mensen met een verstandelijke beperking. Zij creëren situaties waarin iedereen mee kan doen en dat is precies waar Afslag10 voor staat! Maak kennis met onze partner: Dichterbij.

Met hun locatie Mikado in Horst wil Dichterbij toekomstbestendige zorg realiseren voor mensen met een verstandelijke beperking. Samen met bewoners, hun familie en vrienden, bezoekers, medewerkers en buurtbewoners werkt men aan een plek waar talent centraal staat en waar talent tot bloei kan komen. Mikado vormt de plek waar deze talenten elkaar kunnen ontmoeten en waar samen goede ideeën gerealiseerd kunnen worden. Een uniek zorgaanbod in Noord- en Midden-Limburg dat aantrekkelijk is voor cliënten; dat is waar Dichterbij voor gaat. De toetreding tot het netwerk met Afslag10-partners versterkt de realisatie van deze ambitie nog meer. 

Dichterbij kiest voor een partnerschap met Afslag10, omdat men vindt dat: "Afslag10 bijdraagt aan het ontwikkelen van onze talenten". 

Op de foto: twee medewerkers van het serviceteam Mikado in Horst, manager Henny Jans-Beken en directeur regio zuid Marcia Adams.