Nicole Thijssen juli-winnares 'Voel je vrij'

De volgende winnares van onze 'Voel je vrij in #Afslag10-campagne' mocht vandaag haar prijs in ontvangst nemen. Rianne Seijkens (eigenaresse OXYGYM - Bootcamp Power) overhandigde 10 credits aan Nicole Thijssen, waarmee zij vervolgens gebruik kan gaan maken van het sportaanbod bij OXIGYM.

Nicole won deze prijs door haar persoonlijke 'Voel je vrij in Afslag10' moment met ons te delen via social media. Afslag10 is van ons allemaal en iedereen geniet op zijn/haar eigen manier van dit veelzijdige gebied. Laat ook anderen meegenieten en deel de mooiste foto's of video's met ons. Vergeet hierbij vooral niet om de hashtag #Afslag10 te vermelden bij het delen van jouw favoriete Afslag10-moment, plekje of sfeerbeeld. 

Ook de komende maand maak je wederom kans op het winnen van een mooie prijs, beschikbaar gesteld door een van onze partners. In dit geval gaat het om een "Tapas-arrangement voor 2 personen bij Boscafé Het Maasdal". Zeker de moeite waard dus om jouw inzending snel te delen via Facebook of Instagram! 

Meer info: https://www.afslag10.nl/nieuws/deel-jouw-voel-je-vrij-moment/