Partners bedankt tijdens partnerbijeenkomst Afslag10

Op vrijdag 5 juli vond de partnerbijeenkomst van Afslag10 plaats. Een speciale bijeenkomst, waarbij alle partners werden bedankt voor hun steun aan Afslag10. Aan het einde van de middag verzamelden alle partners en betrokken bestuursleden van de deelnemende organisaties/verenigingen van Afslag10 zich in het Parkhotel Horst. Om vervolgens aan het begin van de avond zich te verplaatsen richting het sportpark van RKsv Wittenhorst, alwaar de oefenwedstrijd VVV-Venlo - STVV (Sint Truiden) plaatsvond. Een korte terugblik op een geslaagde middag/avond:

Alle aanwezigen werden door René van de Geijn namens de stuurgroep van Afslag10 bijzonder welkom geheten en daarbij werd benadrukt dat Afslag10 absouluut niet zonder haar partners kan. Vandaar dat de stuurgroep ook graag haar dankbaarheid wil uitspreken via deze partnerbijeenkomst. Vervolgens kwam wethouder Bob Vostermans aan het woord om kort de gemeentelijke visie op Afslag10 toe te lichten. Daarna gaf Ron van den Bekerom (o.a. voorzitter van RKsv Wittenhorst en werkzaam bij VVV-Venlo) een inkijkje in de totstandkoming van de jaarlijks terugkerende trainingskampen van diverse betaald voetbal organisaties. Een mooie samenwerking tussen het Parkhotel en Wittenhorst ligt hieraan ten grondslag. 

Het programma werd voortgezet met een interview tussen Ron van den Bekerom en Marco Bogers, directeur van VVV-Venlo. Een informeel gesprek, waarbij Marco de aanwezigen een inkijkje gaf in het 'bedrijf' VVV-Venlo. Hoe wordt de bedrijfsvoering beïnvloed door sportieve resultaten? Welke rol speelt een 'voetbalbegroting' en hoe zit deze bij VVV-Venlo in elkaar? Welke kansen liggen er voor VVV in de regio en hoe ziet de (nabije) toekomst eruit? Komt er bijvoorbeeld ooit een Chinese eigenaar? Deze en nog veel meer vragen van de aanwezigen werden uitgebreid beantwoord. 

Na enkele heerlijke broodjes was het tijd om richting Wittenhorst te vertrekken, voor de wedstrijd VVV-Venlo - STVV. Beide clubs verbleven op dat moment ook gezamenlijk in het Parkhotel voor hun trainingskamp ter voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. VVV begon sterk aan de wedstrijd en kwam al snel op een 1-0 voorsprong. De rest van eerste helft ging het aardig gelijk op en er werd verder ook niet meer gescoord, waardoor men met een 1-0 ruststand richting de thee ging. In de tweede helft kwam STVV sterk uit de kleedkamers en wist het vrij snel tweemaal te scoren. Maar VVV bleek over voldoende veerkracht te beschikken, waardoor de wedstrijd uiteindelijk eindigde in 3-3. VVV-Venlo trainer Robert Maaskant nam na afloop nog even de tijd voor een praatje met iedereen en de bijeenkomst werd afgesloten met een groepsfoto met de (nog aanwezige) partners en stuurgroepleden. Rowan Faassen van Bakker Groen was de gelukkige tijdens de loterij; hij mocht de gesigneerde wedstrijdbal mee naar huis nemen!  

Bekijk hier de Facebookpagina van Afslag10 voor een kleine foto impressie van de bijeenkomst.