Tennisclinic bij HTC en webinar jonge bestuurders

In Afslag10 vinden verschillende verenigingen en organisaties elkaar om gezamenlijk nieuwe initiatieven of samenwerkingen te ontplooien. Afgelopen vrijdag liet HTC Horst zien dat de verbindingen niet alleen binnen het Afslag10-gebied gezocht worden, maar dat er ook over deze 'grenzen' heen wordt gekeken als het gaat om het in beweging brengen van mensen. In dit geval werd de tennissport gepromoot door een aantal bijzondere gasten. Daarnaast attenderen we je graag op een mooi initiatief van Samen voor de Gezondste Regio 2025 op donderdag 2 juli aanstaande. In een online webinar voor en door jonge bestuurders vertellen verschillende gasten over hun rol en hun ervaringen bij uiteenlopende projecten. Lees snel verder voor meer info!

Tennisclinic met Sjeng Schalken en Demi Schuurs

Op vrijdag 19 juni j.l. stonden twee echte Limburgse toptennissers op de banen van HTC Horst. Als ambassadeurs van de KNLTB waren Sjeng Schalken en Demi Schuurs te gast om een landelijke campagne gericht op sportief bewegen én het werven van nieuwe leden op lokaal niveau onder de aandacht te brengen. Tijdens een anderhalf uur durende clinic werd een groep liefhebbers (nog) enthousiast(er) gemaakt voor de tennissport. I.v.m. het waarborgen van de coronamaatregelen was het helaas niet mogelijk om grote aantallen deelnemers toe te laten tot de clinic, maar dit deed niets af aan het enthousiasme van zowel de clinicgevers als -deelnemers. 

Verschillende (lokale) media waren aanwezig bij deze bijzondere clinic en L1 maakte een videoreportage, welke hier terug te kijken is. 

Heb jij deelgenomen aan de clinic en zie jij het wel zitten om structureel te gaan tennissen? Of lijkt het je leuk om gedurende de zomermaanden lekker een balletje te slaan? Maak dan nu gebruik van het zomerabonnement van HTC Horst óf neem contact met op de vereniging door een mailtje te sturen naar info@htchorst.nl

Webinar: Jonge bestuurders met trots (2 juli)

Op donderdag 2 juli (19:30 uur) gaat Samen voor de Gezondste Regio live vanuit Jera in Ysselsteyn met een webinar, voor en door jonge bestuurders uit onze regio. Zo wordt het voor (jonge) bestuurders in de regio ook in deze tijd mogelijk gemaakt om de verbinding met elkaar op te zoeken!

Het programma in vogelvlucht:
1. Kwartiermaker Rob van Lieshout vertelt over het ontstaan van Jonge Bestuurders met Trots;
2. Kartrekkers Ron van den Bekerom en Willy Hubers geven een update over het project Jonge Bestuurders met Trots;
3. Een interview met Niek Geurts (Funpop) en Sjoerd Ewals (Jera On Air): welke impact heeft corona op festivalorganisaties die voornamelijk uit vrijwilligers bestaan?;
4. Tijd voor het beantwoorden van vragen en reacties uit de chat;
5. Info over het vervolg van het project Jonge Bestuurders met Trots.

Vooraf aanmelden voor het webinar is niet nodig en het webinar is te volgen via de Facebookpagina van Samen voor de Gezondste Regio 2025. 

Meer informatie over het project en het webinar vind je op: https://www.samenvoordegezondsteregio.nl/project/toekomstig-bestuurder-met-trots/